Soita: 0400 158 919

Ajurintalo, Puutarhakatu 32, Loviisa

159 m2 6 Huonetta 2 Kylpyhuonetta 1 Autoitalli Rakennettu 1909

Tämä vuonna 1909 rakennettu Ajurintaloksi nimetty rakennus sijaitsee Loviisan parhaalla paikalla vanhan kaupungin ytimessä lähellä pienvenesatamaa. Talon julkisivu on Suolatorille päin. Alkuperäiset rakennuspiirustukset on allekirjoittanut Loviisan kaupungin rakennusmestari A.J. Blässar, joka piirsi Loviisan uutta työläiskaupunginosaa 1900-luvun alussa. Talon värikkään historian aikana siinä on toiminut mm. parturiliike ja lääkärinvastaanotto. Ajurintalon ovet ovat avautuneet myös yleisölle useiden vuosien ajan Loviisan Wanhat Talot- sekä Joulukodit tapahtumissa. Nyt tämä uniikki koti etsii aluetta ja sen historiaa arvostavaa uutta omistajaa.

Kartta

Dick Lindfors

Dick Lindfors on toiminut välitystehtävissä 13 vuoden ajan. Hänellä on vahva Itä-Uudenmaan paikallistuntemus. Dick palvelee kaikkia asiakkaita tasapuolisesti – oletpa sitten myymässä pientä osakehuoneistoa lähiöstä tai hulppeaa linnaa arvoalueelta. Dick omaa myös kaupanvahvistajan pätevyyden.

Dick Lindfors har jobbat inom fastighetsförmedling i 13 års tid och har en mycket stark lokalkännedom av hela Östnyland. För Dick är alla kunder lika viktiga – ingen skillnad om du har en liten etta i en förort eller ett lyxigt slott på ett värdeområde. Dick kan du även anlita som köpvittne.

Lisää

Ota yhteyttä

Lisää

Kommentointi ei käytössä.