Kontakt: 0400 158 919

Dina Experter

Vare sig du säljer eller köper, byter bostad eller investerar i ditt första egna hem är du på väg att göra ditt livs affär. Det är ditt hem, din egendom – inte ett själlöst objekt. Med vår erfarenhet inom finansbranschen vet vi hur viktiga frågor – och investeringar – det handlar om.

Leena Lindroos har jobbat inom fastighetsförmedling i 5 års tid och dessförinnan 12 år med att finansiera hem och stugor i nejden. Därmed har hon omfttande kännedom och kunnande inom såväl förmedlings- som bankvärlden. Kundbetjäning är Leenas grej och den bästa belöningen är en nöjd säljare och en köpare som hittat det rätta stället.

0400 126605
leena@lkvhemma.fi

Eija Marttila jobbar på LKV Hemmas Lovisabyrå med varierande kundbetjäningsuppgifter. I huvudsak har hon hand on Lovisanejdens uthyrning och henne kan du kontakta såväl som hyresvärd i behov av en hyresgäst eller om du är i behov av en hyresbostad. Från förmedlingsbraschen har hon ca 6 års erfarenhet och därtill 15 år från andra kundbetjäningsuppgifter.

0400 158919
hemma@lkvhemma.fi

Dick Lindfors har jobbat inom fastighetsförmedling i 13 års tid och har en mycket stark lokalkännedom av hela Östnyland. För Dick är alla kunder lika viktiga – ingen skillnad om du har en liten etta i en förort eller ett lyxigt slott på ett värdeområde. Dickens starkheter är tålamod och yrkeskunnighet. Han är empatisk, flitig och orubblig. Dick kan du även anlita som köpvittne.

0400 714 013
dick.lindfors@lkhemma.fi

Taina Järveläinen har jobbat inom förmedlingsbranschen i 14 års tid och har ett brett kunnande. Hon är öppen och positiv samt har ett bra sinne för humor. Taina hittar du från Hemmas byrå i Borgå, där hon sysslar med kundbetjäning och handlingar gällande försäljning och uthyrning.

040 645 8844
porvoo@lkvhemma.fi

Ta modigt kontakt – tillsammans gör vi ditt livs affär.

Arvode 4,5% (innehåller moms) av det skuldfria försäljningspriset, minimiarvode 2800€ + dokumentavgift 200€ eller enligt avtal.