Kontakt: 0400 158 919

Dina Experter

Vare sig du säljer eller köper, byter bostad eller investerar i ditt första egna hem är du på väg att göra ditt livs affär. Det är ditt hem, din egendom – inte ett själlöst objekt. Med vår erfarenhet inom finansbranschen vet vi hur viktiga frågor – och investeringar – det handlar om.

Leena Lindroos har jobbat inom fastighetsförmedling i 5 års tid och dessförinnan 12 år med att finansiera hem och stugor i nejden. Därmed har hon omfttande kännedom och kunnande inom såväl förmedlings- som bankvärlden. Kundbetjäning är Leenas grej och den bästa belöningen är en nöjd säljare och en köpare som hittat det rätta stället.

0400 126605
leena@lkvhemma.fi

Eija Marttila jobbar på LKV Hemmas Lovisabyrå med varierande kundbetjäningsuppgifter. I huvudsak har hon hand on Lovisanejdens uthyrning och henne kan du kontakta såväl som hyresvärd i behov av en hyresgäst eller om du är i behov av en hyresbostad. Från förmedlingsbraschen har hon ca 6 års erfarenhet och därtill 15 år från andra kundbetjäningsuppgifter.

0400 158919
hemma@lkvhemma.fi

Ta modigt kontakt – tillsammans gör vi ditt livs affär.

Arvode 4,5% (innehåller moms) av det skuldfria försäljningspriset, minimiarvode 2800€ + dokumentavgift 200€ eller enligt avtal.