Soita: 0400 158 919

Asiantuntijat käytettävissä

Olit sitten vuokraamassa, myymässä tai ostamassa, kodinvaihtaja tai ensikodin ostaja – olet tekemässä elämäsi kauppoja. Kyse on Sinun kodistasi ja omaisuudestasi – ei kasvottomasta kohteesta. Me tiedämme, miten isosta asiasta – ja kaupasta – on kyse.

Leena Lindroos on toiminut välitystehtävissä 5 vuoden ajan ja sitä ennen 12 vuotta pankissa rahoittamassa seutumme koteja ja loma-asuntoja. Näin ollen hänellä on kattava tietämys ja osaaminen niin pankki- kuin välitysmaailmasta. Asiakkaiden kanssa toimiessaan Leena on omassa elementissään. Paras palkkio työstä onkin sekä tyytyväinen myyjä että ostaja löytäessään juuri sen oikean hakemansa.

0400 126605
leena@lkvhemma.fi

Eija Marttila työskentelee Lkv Hemman Loviisan toimistossa asiakaspalvelutehtävissä. Hän hoitaa pääasiassa Loviisanseudun vuokraustoimeksiantoja; olitpa sitten hakemassa vuokralaista tai jos itse haet vuokra-asuntoa. Myös muut toimiston juoksevat asiat kuuluvat hänen toimenkuvaansa. Kokemusta kiinteistöalalta on noin 6 vuotta ja muista asiakaspalvelutehtävistä jo 15 vuotta.

0400 158919
hemma@lkvhemma.fi

Dick Lindfors on toiminut välitystehtävissä 13 vuoden ajan ja hänellä on vahva Itä-Uudenmaan paikallistuntemus. Dick palvelee kaikkia asiakkaita tasapuolisesti – oletpa sitten myymässä pientä osakehuoneistoa lähiöstä tai hulppeaa linnaa arvoalueelta. Dickenin vahvuuksia ovat kärsivällisyys ja ammattitaito. Hän on työssään empaattinen, ahkera ja peräänantamaton. Dick omaa myös kaupanvahvistajan pätevyyden.

0400 714 013
dick.lindfors@lkvhemma.fi

Taina Järveläinen on kiinteistönvälitysalan monitaitaja. Työkokemusta välitysalalta on kertynyt 14 vuotta. Hän on avoin ja positiivinen persoona ja varustettu hyvällä huumorintajulla. Tainan tavoitat Hemman Porvoon toimistolta, jossa hoitelee päivittäisiä myyntiin ja vuokrauksiin liittyviä asioita ja asiakirjoja.

040 645 8844
porvoo@lkvhemma.fi

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ – TEHDÄÄN YHDESSÄ ELÄMÄSI KAUPAT.

Myyntiraamit

4,5% välityspalkkio menee velattomasta kauppahinnasta, minimipalkkio 2800€ + 200€ asiakirjakulut tai sopimuksen mukaan. Hinnat sisältävät ALV:n 24%. Palkkio peritään ainoastaan toteutuneista kaupoista.

Vuokrakohteet

Palkkio 1 kk vuokra sis. alv 24 %. Palveluun sisältyvät ilmoitukset, tavoite löytää paras mahdollinen vuokralainen, vuokrasopimuksen laatiminen sekä maksuhäiriöiden tarkastaminen. Palkkion lisäksi vaadittavasta isännöitsijäntodistuksesta ja energiatodistuksesta aiheutuvat kulut.