Soita: 0400 158 919

Asiantuntijat käytettävissä

Olit sitten vuokraamassa, myymässä tai ostamassa, kodinvaihtaja tai ensikodin ostaja – olet tekemässä elämäsi kauppoja. Kyse on Sinun kodistasi ja omaisuudestasi – ei kasvottomasta kohteesta. Me tiedämme, miten isosta asiasta – ja kaupasta – on kyse.

Leena Lindroos on toiminut välitystehtävissä 7 vuoden ajan ja sitä ennen 12 vuotta pankissa rahoittamassa seutumme koteja ja loma-asuntoja. Näin ollen hänellä on kattava tietämys ja osaaminen niin pankki- kuin välitysmaailmasta. Asiakkaiden kanssa toimiessaan Leena on omassa elementissään. Paras palkkio työstä onkin sekä tyytyväinen myyjä että ostaja löytäessään juuri sen oikean hakemansa.

0400 126605
leena@lkvhemma.fi

Eija Marttila työskentelee Lkv Hemman Loviisan toimistossa asiakaspalvelutehtävissä. Hän hoitaa pääasiassa Loviisanseudun vuokraustoimeksiantoja; olitpa sitten hakemassa vuokralaista tai jos itse haet vuokra-asuntoa. Myös muut toimiston juoksevat asiat kuuluvat hänen toimenkuvaansa. Kokemusta kiinteistöalalta on noin 6 vuotta ja muista asiakaspalvelutehtävistä jo 15 vuotta.

0400 158919